Eindgebruiker

19, 20 en 21 September speelt Eindgebruiker in Wageningen. Tickets zijn te krijgen via Theater Junushoff.

Eindgebruiker is onze Oerolhit van juni 2019. De voorstelling gaat op tour, aangepast aan diverse speelplekken. Als eerste een wel heel bijzondere: de Campus van Wageningen University & Research. Er is een lezingenprogramma van Studium Generale aan de voorstelling gekoppeld en de voorstelling dient als opening van het Wageningse theaterseizoen waarbij Theater Junushoff ons op een buitenlocatie boekt. Zorg voor goede, weerbestendige kleding en stevige schoenen! Bekijk de teaser hieronder.

Recensies van Eindgebruiker zijn te vinden op theaterkrant.nl en Dagblad van het Noorden.

Kunstenaarscollectief Waterlanders maakt met Eindgebruiker een locatievoorstelling over onze relatie met technologie. Het vuur dat nu bijna onzichtbaar is, maar dat we nog steeds meedragen in onze broekzakken, verbindt verleden, heden en toekomst en vormt de rode draad in de voorstelling. Het brandt – in onze mobieltjes, achter onze stopcontacten, onder onze motorkappen. Touchscreen swipen versus hands-on houthakken: de technologische omgeving van nu legt een laag van kunstmatigheid tussen ons, mensen en onze (natuurlijke) omgeving. Die laag willen wij onderzoeken en doorbreken om jou iets tastbaars te laten meemaken: een voorstelling om vast te pakken.

Eindgebruiker ging in première op Oerol en is dit jaar in september te zien op locatie in Wageningen (in samenwerking met Wageningen Universiteit en Research en Theater Junushoff) en in december bij Festival Tuin der Lusten. De performers leiden je via muzikale wegen langs de verbeelding van hun zoektocht, om je aan het eind te verwarmen met een vurig betoog. Op reis door het landschap nemen de Waterlanders je mee door heden, verleden en toekomst van een veranderde wereld waarin zij met jou opnieuw een plek zoeken.

De voorstelling is te zien:
19 t/m 21 september 2019, Wageningen, Stippeneng 2, (gebouw ‘Impulse’) tickets

12 t/m 14 december 2019, De Tuin der Lusten, landgoed Den Alerdinck

Reacties zijn gesloten.