Buurtsafari Rondom Pomona

27 jan - 27 jan 2018 - 19:00-20:30. Buurtsafari Rondom Pomona, aanvang: Binnenplein Pomona, Wageningen.

POMOna, de HOef, de BOomgaarden, het ROde DOrp: Waterlanders serveren een lokaal viergangenmenu van HOBO a la POMODORO

Buurtsafari nr 3: Pomona, De Hoef, De Boomgaarden en Rode Dorp

De Buurtsafari is speciaal gemaakt voor en met bewoners van de Wageningse wijken Pomona, de Hoef, de Boomgaarden en het Rode Dorp. Het is een theatertocht waarin je langs bijzondere plekken in de buurt wandelt. Iedereen is welkom.

Hier ligt het eigenlijke Centrum van Wageningen. Met een eeuwige bron waar water uit de grond komt, of is het benzine? Pomona, de Romeinse Godin van de Boomgaarden zorgt hier voor frisse, fruitige ideeën. En wat gebeurt er allemaal in de kelders van de flats?

Een sprookjesachtig verlichte nachtwandeling neemt je in een uur mee langs vier korte theaterstukken. Je wordt toegezongen en verhalen van de buurt komen tot leven. Terwijl je rondloopt door de wijk, ontdek je de geschiedenis, de mensen, verborgen plekjes en een bijzondere kijk op gewone straten.

Kaarten Kaarten kosten € 2,- inclusief hapje en drankje achteraf. Kinderen en jongeren tot 18 jaar gratis (wel reserveren svp!) Vul hieronder je voor- en achternaam in, je E-mailadres en je telefoonnummer waaronder we je kunnen bereiken (wanneer de voorstelling onverhoopt niet zou doorgaan).
Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.
Kaarten zijn op te halen bij de kassa vanaf 18:45, op het binnenplein van de Pomona.
Annuleren niet langer toegestaan op deze dag.