Eindgebruiker – Tuin der Lusten – Den Alerdinck

12 dec - 14 dec 2019 - 00:00-23:59. Eindgebruiker – Tuin der Lusten – Den Alerdinck, Landgoed Havezate Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1, Laag Zuthem, Nederland.

Onze voorstelling ‘Eindgebruiker’ is in première gegaan tijdens Oerol 2019. Daarna speelt hij 19, 20, en 21 sept 2019 op de Wageningen Universiteits Campus, te boeken via het programma van Theater Junushoff in Wageningen. In December 2019 komen we met de Eindgebruiker tour aan op het lommerrijke Landgoed Den Alerdinck in Overijssel, waar Festival De Tuin der Lusten ons een prachtige vurige locatie biedt om het publiek in de winterkilte te verwarmen met ons pleidooi. We spelen op 12, 13 en 14 December op Landgoed Den Alerdinck. Tickets via Tuin der Lusten

In ‘Eindgebruiker’ filosoferen we over onze persoonlijke relatie met technologie. Ga met ons mee in een prikkelend verwarrende zoektocht. Technologie geeft ons meer macht, maar ook meer geluk?

Kunnen we nog overleven zonder technologische hulpmiddelen? Hoe verhouden we ons tot de berg gadgets die ons leven lijkt te dicteren? En dat ook nog terwijl klimaatverandering op de loer ligt?

Rode draad is het verhaal van Prometheus en het vuur, dat hij stal van de goden en waarmee hij de technologische ontwikkeling van de mensheid in gang zette.

‘Eindgebruiker’ is een theatrale reis met een verrassende, persoonlijke blik op de wereld, met en zonder technologie, en vooral: vol vuur.