Water & Vuur – De Tuin Der Lusten

12 dec - 14 dec 2019 - 15:00-23:00. Landgoed Havezate Den Alerdinck, Den Alerdinckweg 1, Laag Zuthem, Nederland.

We gaan een aantal routes maken met installaties en performances in samenwerking met Eye-Burn tijdens De Tuin Der Lusten. In combinatie met lekker eten en drinken, warmte en gezelligheid: de ingrediënten voor een perfecte winteravond.

Van donderdag 12 tot en met zaterdag 14 december zijn we voor onze 22e editie te gast op Havezate Den Alerdinck in Laag Zuthem tussen Raalte en Zwolle.
Kunstenaarscollectieven Waterlanders en Eye-Burn zijn door ons uitgenodigd om met hun prachtige installaties en performances een winterse wandeling te maken vol licht, geluid en vuur. Onder de titel Water & Vuur gaan zij spelen met deze twee elementen.

Het terrein van deze prachtige havezate leent zich uitstekend voor een gloedvolle route door de boomgaard, de lanen en de paden, langs het water en over het eiland in het bos. Naast de twee kunstenaarscollectieven zullen op verschillende plekken ook nog andere artiesten hun installaties en performances tonen. Studenten van ArteZ – de kunstopleiding in Zwolle – maken met hun medewerking en bijdragen de avonden compleet.

Op verschillende plekken langs de route kunt u zich warmen aan vuurtjes, warme dranken en een goede kom soep. En uiteraard ontbreken ook onze koks van Butifarra niet. Ze zorgen de hele avond voor verse tapas. De lange tafel staat dit keer binnen in het koetshuis van de havezate.

Deze Tuin der Lusten is gemaakt voor liefhebbers van vuur, natuur en avontuur en geschikt voor iedereen van jong tot oud.

De avonden hebben 5 verschillende starttijden voor steeds maximaal 200 personen, zodat iedereen in alle rust de hele wandeling in zijn eigen tempo mee kan maken. Op het voorplein voor het huis brandt altijd het vuur en maken we een gezellige ontmoetingsplek.

Dresscode: stevige schoenen en warme kleding

Entree volwassenen: € 12,- (voorverkoop) / € 14,50 (aan de kassa)
Entree kinderen tot 12 jaar: € 6,- (voorverkoop) / € 8,50 (aan de kassa)
Tapas restaurant: U bepaalt ter plaatse wat u wilt eten (geen voorverkoop)

Ook bij regen gaat De Tuin der Lusten door.
Voor de kaarten aan de kassa geldt op = op.
Kaartverkoop: De Tuin Der Lusten