Homo Ludens & de Grote Grutto

Op zondag 1 mei kon het ingewijde publiek de geheime locatie vinden die ze konden vinden door een spel te spelen op onze website www.onsgrasveld.nl. Als ze een foto opstuurden, waarmee ze een bijdrage leverden aan een groeiend online kunstwerk, kregen ze van tevoren de aanwijzingen om de locatie te vinden. Daar, in Arboretum Oostereng, hadden we een speelse route met beeldende en interactieve audioinstallaties uitgezet.

Daarmee sloten we de eerste periode af van ons project Game On dat later in het seizoen weer verder gaat, en nu breekt een drukke periode aan met allerlei andere projecten. In de komende periode:
– Treden we op tijdens Pinksteren, 15 en 16 mei, met ‘Oorkest‘ in Bergen, Noord-Holland (in samenwerking met muzikant Marc Constandse) Met andere artiesten en kunstenaars zoals Babok en Gijs van Bon; zie hier het programma.
– Hebben we twee installaties staan tijdens Karavaan (25 mei t/m 5 juni): ‘Loop‘ in het festivalhart, de voormalige V&D in Alkmaar en ‘De Weide Wereld‘ in Weiland bij Driehuizen (Oudelandsdijkje 3, Driehuizen), vlakbij de locatie van de voorstelling ‘Vlucht’ van Pé Okx.
– Spelen we 2 juni ‘De Tijd Voor De Gek‘ in het Nederlands Openluchtmuseum.

Ondertussen zijn we aan de slag gegaan voor ‘Uw Kruidenrijk Kome‘, een kunstproject in opdracht van Vogelbescherming Nederland dat Tijdens Oerol (10-19 juni) in Schuur Spanjer te zien zal zijn. Hier zie je hoe het er nu in onze werkplaats uitziet.

Reacties zijn gesloten.