16 december gaat de Crowdfunding “Game On” van start

inmiddels van start!! de link: https://voordekunst.nl/projecten/3940-game-on
Waterlanders PIEP Onderstroom foto Eric Langendoen webHoudt ons komende week in de gaten! We starten een grote crowdfundings-aktie voor een heel mooi project:
“Game on” is het waterlanders project waarin we gedurende heel 2016 experimenteren met het bereiken van nieuw publiek. Via 8 try-outs en 2 voorstellingen kijken we hoe we mensen die niet snel naar kunst komen kijken toch met ons werk in aanraking kunnen krijgen. We denken dat onze voorstellingen namelijk heel toegankelijk (kunnen) zijn.

klikbaar vanaf 16 dec 2015 op voordekunst.nl

openingsbeeld Game On crowfundings filmpje, klikbaar op voordekunst.nl vanaf 16 December!.

De titel Game On verwijst naar een spel-opzet en naar digitale “ingangen” richting de kunstuitingen. Kunnen we met gaming elementen en guerilla pr achtige ingrepen mensen naar een bos bij hen in de buurt krijgen en daar een voorstelling spelen? Komen we een muziekstuk doen op het voetbalveld, of halen we een vogelconcert een leeg winkelpand in?

In onze locatievoorstellingen en – kunstprojecten maken we vaak een link met natuur en natuurbeleving. Daar gaat Game On in verder, en dan nu met 10 experimenten om nieuw publiek bij “kunstuitingen in de natuur” of “natuurbeleving via kunstuitingen” te betrekken.
Juist omdat het nieuwe publiek dit project nog niet heeft gevonden, hebben we van onze trouwe achterban een bijdrage nodig. Daarom starten we 16 December een crowdfunding via voordekunst.nl

Je bijdrage maakt mogelijk dat provincie Gelderland en Prins Bernhard Cultuurfonds er ook nog een grote schep bovenop doen, heeft een “hefboom effect”, we kunnen dus veel doen met jullie bijdragen.
houdt svp onze updates in de gaten, schrijf je in voor de nieuwsbrief hier op de site en maak het mogelijk, doe mee!

Reacties zijn gesloten.