GEHAKTDAG – Oerol

10 jun - 18 jun 2017 - 11:00-17:00. GEHAKTDAG – Oerol, , , .

In opdracht van Vogelbescherming maken we voor Oerol 2017 het laatste deel van wat inmiddels een trilogie is. Na ‘De Weide Wereld’ en ‘Uw Kruidenrijk Kome’ sluit het af met ‘GEHAKTDAG’.

Kom Kunstshoppen en Gruttograaien nu het nog kan, want: OP IS OP!

Een favoriet onderwerp aan de lunchtafel van kunstenaarscollectief Waterlanders: hoe word je als consument belazerd of in de fuik van de commercie gelokt? Hoe maak je een keuze in het oerwoud van keurmerken? Koop je 100% Hollands, EKO, drie-sterren-beter-leven of Weidemelk met een vogelbeschermingslogo?

Door een pathologische achterdocht gedreven fileren de Waterlanders de opschriften van voedselverpakkingen, op zoek naar het landschap dat er achter verborgen ligt. Heb je als consument invloed op de wereld door wat je eet? Breek daar je mooie hoofdje maar niet over, want Waterlanders staan dit jaar voor de 11de keer op Oerol en dat vieren we met jullie: het is 10 dagen lang knettergekke Gehaktdag in Bestedingscentrum ‘De Vrije Uitloop’!
Het is 10 dagen lang knettergekke gehaktdag in bestedingscentrum De Vrije Uitloop!

om in de stemming te komen luister je alvast de Jingle:

GEHAKTDAG is een landschap (Hoorner Eendenkooi) met installaties: Kijkdozen, kunstwerken, geluidslandschappen en gelikte jingles. Het project geeft een beeld hoe dat wat je eet invloed heeft op het landschap om je heen.

#festivaleiland @oerolfestival facebook.nl/oerolterschelling @dewaterlanders #verkwanseling @economischdenken instagram: OerolTerschelling #kunst @kunstwageningen #slappiedeslang
Oerol website

na al de hashtags en infomercials even tot rust komen? dat kan! wees welkom in ons wellness en meditatie centrum