Een nieuw seizoen in bijzondere tijden

Na de ‘lockdown’ en vakantie zijn we wel weer eens toe aan wat actie! Toch hebben we de afgelopen periode niet stilgezeten.

Vlak voor de corona-crisis opdook hebben we in het Arnhems Openluchtmuseum het team begeleid dat een nieuwe voorstelling maakt in ‘Beerta’, in de grote schuur van de boerderij. We hebben gewerkt aan een nieuwe vorm om het verhaal te vertellen en aan de vormgeving. In de tijd dat het museum voor publiek gesloten was hebben we de vormgeving afgemaakt. Door de pandemie is de première wat later dan gepland, het stuk over de periode van de werkverschaffing in Oost-Groningen zal een aantal seizoenen in het museum worden gespeeld.

Voor theater Cultura in Ede maakten we tijdens de sluiting van het theater een aantal korte films, Beeldbonbons.

Naast Waterlanders is iedereen ook met andere projecten bezig:

  • Anna heeft in samenwerking met haar zus de laatste hand gelegd aan het prentenboek DAAN HIJSKRAAN dat komende lente wordt uitgegeven.
  • Erik heeft een compositie voor een concertwandeling gemaakt die te zien is op 13-9 in Ederveen en 26/27-9 in Oosterbeek tijdens Woest en Bijster. Meer informatie is te vinden op Facebook.
  • Eric maakte een schuine dansvloer voor City on Wheels van danser-choreograaf Joop Oonk en heeft met Bart tien dagen gefilmd en gemonteerd voor de avondjournaals van de (deels online) introductiedagen van Wageningen University & Research.

In het nieuwe seizoen, op 12-13 september treden we op met een corona-proof versie van Park bij het festival Grazende Zwaan, en we nemen de Vogelpoten ook mee. 

Ook zijn er weer gesprekken over nieuwe projecten, zoals een nieuwe Buurtsafari, en misschien nieuwe speeldata voor onze productie Eindgebruiker. Als er data bekend zijn, vind je ze op deze site!

Reacties zijn gesloten.