Nieuwsbrief: Oerolhit Eindgebruiker 19-21 sept in Wageningen, bestel snel kaarten op=op

De voorstelling Eindgebruiker, onze Oerolhit afgelopen juni komt naar Wageningen! Het aantal kaarten is beperkt, dus Boek gauw tickets voor 19, 20 of 21 September in Wageningen via Theater Junushoff.

We spelen Eindgebruiker in Wageningen op een bijzondere locatie, dé plek om het in Wageningen over de mensheid, zijn technologie en zijn plek in de natuur te hebben: De Universiteitscampus van de WUR. De Wageningse schouwburg boekt ons als openingsvoorstelling van hun seizoen, niet in hun zalen, maar op locatie. fris!

denk aan kleding en schoeisel passend bij het weer, de voorstelling is buiten, je loopt er doorheen.

van Eindgebruiker is hier een mooie trailer te zien om alvast in de stemming te komen.

en er zijn twee recensies te vinden op:

dagblad van het Noorden

Theaterkrant.nl

snel naar: tickets

Het vuur dat nu bijna onzichtbaar is, maar dat we nog steeds meedragen in onze broekzakken, verbindt verleden, heden en toekomst en vormt de rode draad in de voorstelling. Het brandt – in onze mobieltjes, achter onze stopcontacten, onder onze motorkappen. Touchscreen swipen versus hands-on houthakken: de technologische omgeving van nu legt een laag van kunstmatigheid tussen ons, mensen en onze (natuurlijke) omgeving. Die laag onderzoeken en doorbreken wij om jou iets tastbaars te laten meemaken: een voorstelling om vast te pakken.

Eindgebruiker is weer te zien op locatie WUR Campus in september in Wageningen (in samenwerking met WUR en Junushoff) en bij Festival Tuin der Lusten in december. De performers leiden je via onverharde paden langs de muzikale enscenering van hun zoektocht, om je aan het eind van de weg te verwarmen met een vurig betoog. Op reis door het landschap nemen de Waterlanders je mee door heden, verleden en toekomst van een veranderde wereld waarin zij met jou opnieuw een plek zoeken. Zou Prometheus het vuur dat hij voor de mensen stal van de goden, opnieuw aan ons willen geven als hij zou zien wat we er mee doen?

De voorstelling is binnenkort te zien:

19 t/m 21 september 2019, Wageningen, WUR Campus, kaarten via Theater Junushoff

12, 13 14 november 2019, De Tuin der Lusten, Landgoed Den Alerdinck, Overijssel

met vriendelijke groeten, Eric, Anna, Remco, Erik, de Waterlanders,

graag vermelden we hier ook de rest van het team achter eindgebruiker: Jori Hermsen (eindregie), Maartje Goes (viool, zang, medemaker, speler) en Rosine Langbroek (viool, zang, medemaker, speler), Jolanda Keurentjes (marketing en fondsenwerving), Gerda van de Kamp (Productie), Bart Heijnemans (zakelijk leiding).

Samen zijn wij trots op “Eindgebruiker”. komt dat zien!

Reacties zijn gesloten.