Nieuwsbrief: Water en Vuur in de winter

Water & Vuur

Meestal is het in het najaar een beetje rustig, maar dit jaar niets van dat alles! We zijn volop in de voorbereiding van een winterroute voor festival De Tuin Der Lusten. 12, 13 en 14 december strijkt de Tuin der Lusten neer op Havezate Den Alerdinck bij Zwolle. Je kunt vrij rondlopen langs installaties en performances met water en veel vuur in een sprookjesachtig decor. We werken hierbij samen met de vuurkunstenaars van collectief Eye Burn. Verder zijn er vuurkorven, soep, tapas en glühwein om je warm te houden.

voor kaarten en het volledige programma op de site van De Tuin Der Lusten, klik hier.

Buurtsafari

In het voorjaar verwachten we weer een Buurtsafari in Wageningen te gaan doen. Dit is een serie van theatrale wandelingen waarin steeds een andere Wageningse wijk haar geschiedenis en bewoners de hoofdrol spelen.

korte registratie met interviews door Fairbeeld producties van de laatste Buurtsafari

Eindgebruiker

Tenslotte zijn we druk met het zoeken van nieuwe speelplekken voor onze voorstelling Eindgebruiker, die dit jaar op Oerol in première ging. De gesprekken zijn in volle gang en we gaan er van uit dat we Eindgebruiker komend jaar nog een flink aantal keer mogen spelen in het land. Zodra de data definitief zijn publiceren we ze op de website.

laatste nieuws over Eindgebruiker

We houden jullie op de hoogte en hopelijk tot in december op de Havezate!

Hartelijke groet,

Waterlanders

Reacties zijn gesloten.