Succesvolle reeks voorstellingen ‘Eindgebruiker’ op WUR-campus

luchtkasteel-foto-jeroen-robat-webHet was fijn om voor ’thuis’-publiek te spelen en wat hadden we een geluk met de weersomstandigheden! ‘Eindgebruiker’ was zo een prima opening van het seizoen van Theater Junushoff.

Na de eerste reeks voorstellingen van Eindgebruiker op Terschelling tijdens Oerol, was het nu onze taak om de voorstelling voor het eerst op een nieuwe plek in te passen. De eerste verkenning van de campus hadden we al in de zomer gedaan, en in september konden we zo vrij snel de juiste plekken kiezen en de routes bepalen. Een aantal visuele en praktische oplossingen moesten speciaal voor deze plek gemaakt worden, de campus is ten slotte geen bos… Aan de andere kant leverde deze omgeving weer cadeautjes die we in de voorstelling konden verwerken. Dat we zo dicht bij onze thuisbasis aan deze versie konden werken was een prettige bijkomstigheid.

Rondom de voorstellingen organiseerde Studium Generale een geweldige lezingenreeks, ‘Technology in our Nature’. Die was voor ons ook erg interessant, omdat we bijna alle gedachtes die we hadden tijdens het maken van de voorstelling daar terugzagen in een theoretisch kader.

De voorstellingen werden goed bezocht en we hebben veel mooie reacties van het publiek teruggekregen. Eén bijzondere was de Engelstalige versie die we speelden op de vrijdagmiddag, speciaal voor medewerkers en genodigden van Wageningen University & Research. Daar hebben we ons goed doorheen geslagen, en onze voorstelling bleek bij een internationaal publiek ook in de smaak te vallen.

Reacties zijn gesloten.