Twee premières achter elkaar

Wij zijn weer aan het werk! Volop. De corona remmen zijn er helemaal af en we knutselen, bouwen en maken als vanouds. Het is heerlijk!

In maart en april werkten we vanuit Theater Junushoff aan de voorstelling Treedom For All. Eind april speelden we daarvan een succesvolle try-out! Daarna zijn we bijna naadloos overgegaan in het volgende project; op op dit moment gaan we bijna kopje onder in het maken en voorbereiden van Ruïnes van de Toekomst.

Voor in je agenda
4-5 juni (11:00, 14:00 en 17:00) spelen we Ruïnes van de Toekomst, 18-19 juni (13:30 en 16:30) Treedom For All. Voor beide voorstellingen willen we je van harte uitnodigen!

Ruïnes van de Toekomst
Ruines-van-de-Toekomst-Waterlanders-foto-Eric-Langendoen-webTijdens het Land Art Weekend, 4 en 5 juni 2022 spelen we Ruïnes van de Toekomst rond het kunstwerk ‘Deltawerk//’ en een aantal waterloopkundige modellen in het Waterloopbos (Voorsterweg 34, Marknesse, Flevoland).

In Ruïnes van de Toekomst stappen we in onze kano en varen van het verleden naar de toekomst, filosoferend, met poëtische teksten en beelden. We willen je laten wennen aan het idee dat de huidige situatie tijdelijk is en dat Nederland (en de wereld) er anders uit gaat zien door klimaatverandering en zeespiegelstijging. We staan met onze droge sokken in een badkuip.

Ruïnes van de Toekomst wordt financieel mogelijk gemaakt door provincie Flevoland, Prins Bernard Cultuurfonds, Land Art Flevoland en Natuurmonumenten.

Verdere informatie bij Land Art Flevoland.
Kaarten bij Natuurmonumenten.
En natuurlijk via onze eigen Waterlanders website.

Treedom For All
Waterlanders-Treedom-for-All-foto-Bart-de-GouwIn Treedom For All nodigen we je uit om stil te staan. Om te leren van bomen, want zij zijn ons grote voorbeeld. Stel jezelf eens voor als boom: nooit meer in de file, continu met alles en iedereen verbonden via het wood-wide-web en je stoot geen CO2 meer uit, maar neemt het juist op! In Treedom For All bekwamen we ons in het boom-zijn en versnellen daarmee de evolutie van de mens. Van de rennende jager-verzamelaar, via de zittende thuiswerker, naar het ultieme hoogtepunt: stilstand.

We produceren deze voorstelling in samenwerking met en vanúit Theater Junushoff, financieel ondersteund door Het Fonds Podiumkunsten.

Treedom for All is een locatie/wandelvoorstelling op de Wageningse Eng. Startpunt is de hoek Heidepark / Zoomweg, Wageningen.

Kaarten en verdere informatie bij Theater Junushoff.
En natuurlijk via onze eigen Waterlanders website.

Reacties zijn gesloten.