Waterlanders te zien in oktober

De herfst doet haar intrede in de bossen rond Wageningen en omstreken, waar de kunstroute van festival Woest & Bijster in volle gang is. Tot en met het laatste weekend van oktober zijn 18 landschapskunstwerken in de omgeving te zien.

En tussen de kleurig kalende herfstbomen en vallende bladeren begint binnenkort de theaterweek (22 t/m 30 oktober) met een programma van zeven voorstellingen, waarin wij Treedom for All zullen spelen. Ook in Apeldoorn gaan we de bossen in! (zie speeldata onderaan deze nieuwsbrief)

We zitten ondertussen niet stil. Naast het opruimen van en klussen aan ons gebouw en het voorbereiden van projecten, waren we de afgelopen periode nog op een paar plekken te zien:

Op 23 en 24 september speelden we Treedom for All bij Tafelboom in Utrecht.

We waren deze week weer even terug in het Waterloopbos, om een presentatie te geven over onze voorstelling Ruïnes van de Toekomst aan de deelnemers van de Flevolab Tour.

Speeldata

Op zondag 23 oktober, spelen we Treedom for All om 12:00, 14:00 en 16:30 tijdens Roots in the Woods in park Berg en Bos te Apeldoorn.
Vrijdag 28, zaterdag 29 en zondag 30 oktober spelen we Treedom for All bij Boerderij Mossel op de Veluwe, tijdens de theaterweek van Woest & Bijster. Tijden: 11:00, 14:00 en 16:00.

Dan is er nog iets waar wij bij betrokken zijn, waarover we het volgende kwijt kunnen maar je hebt het niet van ons:  18,19,20 nov. 2022 

Reacties zijn gesloten.