Waterlanders weer te zien in 2023!

2022 was een druk jaar, dat we openden met een expositie over twintig jaar Waterlanders. De door Corona opgestapelde projecten wisselden elkaar in moordend tempo af met als hoogtepunten de voorstellingen Treedom for All en Ruïnes van de Toekomst.

We kunnen bevestigen noch ontkennen dat we in november betrokken waren bij het locatieproject Het Geheim van Wageningen, waar een groot aantal spelers uit Wageningse amateurgezelschappen in schitterde.

We werden door Cultura uitgenodigd om iets te doen dat we al langer op ons verlanglijstje hadden staan: een Buurtsafari in Ede maken, en wel in de Enka-wijk. De Buurtsafari ENKA speelden we in december tijdens het Winterfestival als afsluiting van het jaar waarin 100 jaar ENKA werd gevierd.

Op dit moment zijn we ons aan het voorbereiden op het lichtfestival Vinterlys in Skjern, Denemarken. We gaan daar naartoe met de installatie Under Water die we afgelopen jaar maakten voor de Fjoertoer Terschelling, en een nieuwe performance / installatie genaamd Mystical Forest. Negen dagen lang (18-26 februari) zullen we de Denen trakteren op licht- en geluidskunst.

Wanneer we weer thuis komen is het tijd voor een Mystical Forest op eigen bodem op zaterdag 25 maart tijdens de Fjoertoer Terschelling. Misschien geven we het dan een Nederlandse naam. Bosgeheimen misschien? Daar hebben we het nog over!

Op 15 april staat er weer een Wageningse Buurtsafari op het programma. Dit jaar is de Bloemenbuurt aan de beurt!

Wat we in het najaar doen houden we nog even Geheim!.. En als er tussendoor nog zaken de kop op steken, houden we jullie natuurlijk op de hoogte.

Reacties zijn gesloten.