Winterslaap?

Je zou kunnen denken dat Waterlanders na het afgelopen voorjaar tot stilstand waren gekomen, of dat we ondergronds zijn gegaan, want jullie hebben zó lang niets van ons gehoord…

Bloemenbuurtbeeldbingo-webJa, aan de oppervlakte was het afgelopen tijd ogenschijnlijk rustig. Na het lichtfestival Vinterlys in Denemarken, de Fjoertoer op Terschelling en de Buurtsafari in Wageningse Bloemenbuurt hebben Waterlanders zich publiekelijk niet laten zien, maar we hebben niet stilgezeten.

Er is in de zomer ‘buiten de deur’ geklust; vormgegeven, circusartiest uitgehangen en muziek gemaakt. In het najaar hebben we ons gebogen over Het Geheim van Wageningen (daar kunnen we helaas niks over zeggen) en… zijn we ondergronds gegaan -?! dus toch!

We zijn hard aan het schrijven aan een nieuwe voorstelling over grond. Hoe verhouden wij mensen ons tot de grond? Welke processen spelen zich daar af en wat kunnen wij van de bodem leren? De werktitel van deze nieuwe voorstelling is AARDEWERK, en we hopen deze in het najaar van 2024 te kunnen presenteren.

Kortom, het gaat ons goed. Komend jaar denken we verder na over de volgende editie van Vinterlys. Zoeken we gestaag door naar middelen voor een Buurtsafari; welke wijk is er dan aan de beurt? En wordt het Geheim van Wageningen 2024 over een nieuwe boeg gegooid? Wij zwijgen natuurlijk in alle talen.

We hopen vanuit de grond van ons hart op een vruchtbaar nieuwjaar! Voor jullie, voor ons, voor allen. In vrede en veiligheid, wereldwijd.

Goede feestdagen!

Waterlanders

Erik, Eric, Anna

Reacties zijn gesloten.