Waterlanders tussen de Bloemen!

De lente is begonnen! Mensen komen hun huizen weer uit, gaan hun tuinen weer in, de straten weer op… bloemen komen langzaam tevoorschijn uit hun winterslaap… Dit leek ons het uitgelezen moment om een Buurtsafari te organiseren in de Bloemenbuurt van Wageningen.

Zaterdag 15 april kun je mee op een theatrale tour door stegen, langs tuinen, via achteraf-weggetjes en langs Bloemenbuurtse bezienswaardigheden.

Wat je kunt verwachten, blijft natuurlijk een verrassing, maar we verzekeren je dat je op plekken komt waar zelfs de meest verstokte Wageninger nog nooit geweest is.

Daarnaast zal een rondje apenkooien in de speeltuin niet ontbreken, krijg je voortuin-advies en de gouden tip hoe te vermijden dat je sokken wees worden. Kortom, we gaan de Bloemenbuurt eens lekker in de bloemetjes zetten!

Kaartjes zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij speeltuin Tuindorp, en via onze website: kijk onderaan deze pagina.

We waren in februari een week lang te zien op het lichtfestival Vinterlys in Skjern, Denemarken, met de installaties Under Water en Mystical Forest.

Met die laatste hebben we ook in een aangepaste vorm opgetreden tijdens de Fjoertoer Terschelling, in het weekend van 25 maart: een drieënhalf uur durende jamsessie voor zo’n vijfduizend mensen passerend publiek.

Reacties zijn gesloten.