Oerol 2017: GEHAKTDAG, ism Vogelbescherming Nederland

Komende Oerol is het 10 dagen knettergekke GEHAKTDAG in ‘Bestedingscentrum De Vrije Uitloop’! In de Hoorner Eendenkooi is de verbouwing op dit moment nog in volle gang, zodat we komende zaterdag ons nieuwe Bestedingscentrum aan u voor kunnen stellen.

Om alvast in de stemming te komen luister je onze Corporate Jingle:

gehaktdag poortEen favoriet onderwerp aan de lunchtafel van kunstenaarscollectief Waterlanders: hoe word je als consument belazerd of in de fuik van de commercie gelokt? Hoe maak je een keuze in het oerwoud van keurmerken? Koop je 100% Hollands, EKO, drie-sterren-beter-leven of Weidemelk met een vogelbeschermingslogo?

Door een pathologische achterdocht gedreven fileren de Waterlanders de opschriften van voedselverpakkingen, op zoek naar het landschap dat er achter verborgen ligt. Heb je als consument invloed op de wereld door wat je eet? Breek daar je mooie hoofdje maar niet over, want Waterlanders staan dit jaar voor de 11de keer op Oerol en dat vieren we met jullie: het is 10 dagen lang knettergekke Gehaktdag in Bestedingscentrum ‘De Vrije Uitloop’!

Het Bestedingscentrum is een bos met kijk-installaties, kunstwerken, geluiden, die een beeld geven hoe dat wat je eet het landschap beïnvloedt.

Reacties zijn gesloten.