Waterlanders zomertour

park boswachters webWaterlanders gaan vanuit Wageningen weer on the road deze zomer. We hebben er zin in om onze kunsten weer te vertonen! De komende tijd begint met veel internationale vertoningen en een performance in de jarige stad Deventer:

Op 9 en 10 juni brengen we in Brussel samen het het publiek ons fluitconcert PARK ten gehore bij festival Supervlieg/Supermouche.

We trekken verder naar Frankrijk, om van 5 t/m 7 juli Oorkest te spelen bij festival Cratère-Surfaces in Alès. Daar heet de voorstelling ‘Orchestre d’Oreilles’. Geblinddoekt publiek is toehoorder én mede-maker van dit muzikale landschap.

Deventer viert dit jaar zijn 1250ste verjaardag en daarbij mag natuurlijk een wonderschone performance van dé Gelderse locatietheatermakers Waterlanders niet ontbreken. In de Bergkerk te Deventer, op 20 juli om 20:00 uur, openen wij de expositie “De Salon” met de voorstelling “Deventer 1250 Hz“, een muzikaal samenspel voor kerk en locatiekunstenaars.

Op 3, 4 en 5 augustus spelen we onze voorstelling PARK op het festival Duizel in het Park te Rotterdam, dat zijn tiende verjaardag viert!

8 september staan we in het centrum van Ede, met Kom Buiten!, een natuurervaring op een ongewone plek tijdens ‘Groen Geluk’.

We gaan 15 t/m 17 september onze installatie De Weide Wereld tonen in Bournemouth (UK) tijdens het festival Inside Out Dorset. We hebben met lokale acteurs nieuwe geluidsopnames gemaakt tijdens een locatiebezoek in april. De locatie die het festival voor ons heeft uitgezocht is schitterend: boven op de klif-kust, met uitzicht op de zee.

29 september staan we tijdens het nachtelijke wandel-evenement de Fjoertoer Renesse langs de route met onze muzikale installatie/performance ParaNuit.

Reacties zijn gesloten.