Game On

logo game on“Game on” is het waterlanders project waarin we gedurende heel 2016 experimenteren met het bereiken van nieuw publiek. Via 8 try-outs en 2 voorstellingen kijken we hoe we mensen die niet snel naar kunst komen kijken toch met ons werk in aanraking kunnen krijgen. We denken dat onze voorstellingen namelijk heel toegankelijk (kunnen) zijn.

klikbaar vanaf 16 dec 2015 op voordekunst.nl

openingsbeeld Game On crowfundings filmpje, klikbaar op voordekunst.nl vanaf 16 December!.

De titel Game On verwijst naar een spel-opzet en naar digitale “ingangen” richting de kunstuitingen. Kunnen we met gaming elementen en guerilla-pr-achtige ingrepen mensen naar een bos bij hen in de buurt krijgen en daar een voorstelling spelen? Komen we een muziekstuk doen op het voetbalveld, of halen we een vogelconcert een leeg winkelpand in?

In onze locatievoorstellingen en – kunstprojecten maken we vaak een link met natuur en natuurbeleving. Daar gaat Game On in verder, en dan nu met 10 experimenten om nieuw publiek bij “kunstuitingen in de natuur” of “natuurbeleving via kunstuitingen” te betrekken.

Met bijdragen van provincie Gelderland en het Prins Bernhard Cultuurfonds en crowdfunding via voordekunst.nl is dit project mogelijk gemaakt. Het filmpje dat we voor de crowdfunding-campagne maakten, is hier te zien: Game On op voordekunst.nl.

Reacties zijn gesloten.